Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangdong Yuexin Eco Material Co., Ltd ronald0925@qq.com;ronald440105@gmail.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Το ανακύκλωσης σύστημα της συσκευασίας Leiser

Το ανακύκλωσης σύστημα της συσκευασίας Leiser

January 18, 2022

Το κιβώτιο Leiser είναι μια ολοκαίνουργια χαμηλή εκπομπή άνθρακα και ένα διασπάσιμο προϊόν προστασίας του περιβάλλοντος συσκευάζοντας που παράγονται με τη χρησιμοποίηση της ανόργανης σκόνης ως κύρια πρώτη ύλη και το συνδυασμό της οργανικής ρητίνης και των βοηθητικών υλικών. Μπορεί όχι μόνο να αντικαταστήσει το παραδοσιακό ζαρωμένο κιβώτιο, αλλά και να αντικαταστήσει τα διάφορα συσκευάζοντας κιβώτια που παράγονται από τα παραδοσιακά πλαστικά.

 

Έναντι των παραδοσιακών χαρτοκιβωτίων, τα κιβώτια Leiser είναι σχεδόν μη ρυπογόνα κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και έχουν τα χαρακτηριστικά η αντίσταση, σταθερότητα, καλό hydrophobicity και στεγανοποιούν, που δεν είναι συμβάλλον στην αναπαραγωγή των βακτηριδίων και των φορμών, και «δεν ευνοείται» από τους αρουραίους και τα έντομα. Είναι πολύ κατάλληλοι για σαφή, τη διέλευση, την αποθήκευση και άλλες συνδέσεις στην κρύα αλυσίδα, τα τρόφιμα, καθημερινά τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες. Ένα ενιαίο κιβώτιο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για 15 φορές ή περισσότερο, και μπορεί να επανοικοδομηθεί μετά από τη ζημία. Τα υλικά χρησιμοποιούνται πλήρως, η διαδικασία είναι σχετικά απλή, κανένα πρόσθετο απόβλητο δεν παράγεται, και είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον.

 

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της ανόργανης σκόνης, αφότου βλάπτονται τα ελαττωματικά προϊόντα ή τα κιβώτια ολοκληρωμένων προϊόντων στη διαδικασία παραγωγής, η ανόργανη σκόνη μπορεί να είναι σχετικά με εξαγμένος μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, και έπειτα τα κιβώτια ολοκληρωμένων προϊόντων μπορούν να είναι σχετικά με καμένος μέσω της αναδιαμόρφωσης, της σύνθεσης και της χρησιμοποίησης. Σε αυτήν την διαδικασία ανακύκλωσης, έναντι της παραδοσιακής βιομηχανίας χαρτοκιβωτίων, το ποσοστό απώλειας είναι πολύ χαμηλό, το οποίο εξασφαλίζει περαιτέρω την παραγωγή των προϊόντων.

 

Σαν φύλακα της περιβαλλοντικής φιλικής διάθεσης, νέα Co. υλικών προστασίας του περιβάλλοντος Yuexin, το ΕΠΕ παρέχει στα προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος την καλύτερη εμπορική αξία για την κοινωνία και δημιουργεί τις καλύτερες λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος για τους πελάτες. Είναι δεσμευμένο στην αποστολή εμπορικών σημάτων του κιβωτίου Leiser που ο εμπορικός μετασχηματισμός αξίας, οδηγεί την πράσινη αναβάθμιση, βελτιώνει την αστική περιβαλλοντική ποιότητα, βελτιώνει το περιβάλλον διαβίωσης των ανθρώπων, πραγματοποιεί το πράσινο μέλλον και πραγματοποιεί τη νέα πράσινη αξία. Προκειμένου να συνυπάρξει και win-win με τον πλανήτη που ζούμε επάνω, παρακαλώ θεωρήστε ένα φιλικότερο προς το περιβάλλον Lei πλαστικό κιβώτιο.