Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Guangdong Yuexin Eco Material Co., Ltd ronald0925@qq.com;ronald440105@gmail.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser

Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser

September 26, 2021

Λόγω της ανάπτυξης της σε απευθείας σύνδεση αγοράς πωλήσεων όπως Ebay, ο Αμαζόνιος, κ.λπ., ο ρυθμός της ανάπτυξης των διοικητικών μεριμνών φαίνεται γίνοντας πολύ γρήγορος. Σύμφωνα με την εσωτερική έρευνα στοιχείων, η κατανάλωση του υλικού συσκευασίας αύξησε 31,2% το 2021, συγκρίνει με το 2020 στην Κίνα. Εάν αυτό το αναπτυσσόμενο ποσοστό κρατήσει σταθερά, θα καταναλώσει 40 εκατομμύρια τόνοι του υλικού συσκευασίας το 2050 ετησίως.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser  0

Επειδή τα παραδοσιακά μέρη προϊόντων χαρτοκιβωτίων της ρύπανσης σε ολόκληρη την παραγωγή προχωρούν, η πρόσφατα κινεζική κυβέρνηση ανήγγειλε διάφορους νόμους στοχεύοντας στη μείωση της ρύπανσης. Είναι απαραίτητο να βρεθεί μια αντικατάσταση για το παραδοσιακό χαρτοκιβώτιο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser  1

Έναντι του παραδοσιακού χαρτοκιβωτίου, ολόκληρη η πρόοδος παραγωγής του χαρτοκιβωτίου Leiser δεν παράγει σχεδόν καμία ρύπανση. Αυτό που είναι περισσότερος, χαρτοκιβώτιο Leiser μπορεί να είναι επαναχρησιμοποίηση για πάνω από 15 φορές, ανθεκτικός, ισχυρός, αντιτριβικός, αδιάβροχες, αντι-βακτηρίδια, αντιτρωκτικά, antibiosis, αντι-φόρμα. Είναι μια τέλεια επιλογή για την αποθήκευση παγώματος, συσκευάζοντας τροφίμων, καθολική συσκευασία, λογιστική, κ.λπ. Επίσης, είναι ένα ανακυκλώσιμο, διασπάσιμο υλικό που μπορεί να προστατεύσει το περιβάλλον διαβίωσής μας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser  2

Όλος ο ανωτέρω, παρακαλώ ευγενικά θεωρεί για να χρησιμοποιηθεί το χαρτοκιβώτιο Leiser αντί της επιλογής του παραδοσιακού χαρτοκιβωτίου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το επαναχρησιμοποιήσιμο χαρτοκιβώτιο Leiser  3